Gespecialiseerd in het bevriezen van vetcellen. De Body-wizard 3.0 de nr 1 in Grave en omstreken.

Zeer effectieve figuur corrigerende behandeling.

        Het alternatief voor liposuctie.

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd.

Geen naalden, geen operatie, en bovenal geen hersteltijd!

Hoe werkt het?

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingssysteem in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen zonder het omliggende weefsel aan te tasten.

Hoe voelt het?

Tijdens de behandeling wordt een gel pad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna 360 graden gekoeld, dit zal in het begin koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens een sessie een boek lezen, internetten of een dutje doen.

Waar gaat het vet naar toe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de afgebroken cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Het vet blijft weg!

Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn alleen twee heel verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijf echter gelijk. Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe. Body-wizard cryolipolyse techniek daarentegen vermindert daadwerkelijk het aantal cellen in de te behandelde gebieden. Uiteraard kunnen vetcellen die er niet meer zijn ook niet meer groeien. Zodra de vetcellen door de Body-wizard cryolipolyse behandeling zijn verdwenen komen ze niet meer terug.

Het aantal vetcellen vermindert aanzienlijk door de behandeling!

De Body-wizard  een nieuwe verbeterde techniek

De Body-Wizard is een door geëvolueerd medisch-cosmetisch apparaat dat met permanent resultaat vetcellen vernietigt. Het principe van Cryolipolyse is gebaseerd op het gecontroleerd koelen van de huid met als doel een lokale vetreductie te verkrijgen en de lichaamscontouren te hervormen zonder schade aan de overlappende huid. De procedure is beschreven als een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie.

Deze vernieuwde techniek is een grote verbetering op de oude technieken waarbij de temperatuur tot +3 graden terug werd gebracht daarnaast zonder infrarood. Nu is het met de Body Wizard mogelijk de temperatuur tussen -6 en -8 te brengen inclusief infrarood wat voor een vetcelverwijdering zorgt in plaats van een vetcellediging. Deze kunnen zich tenslotte weer vullen waardoor men terug is bij af.

Door de vacuüm zuigfunctie op de behandelkop wordt het onderhuidse vetweefsel op de gewenste locatie zeer gericht gekoeld met behulp van de selectieve cryo technologie.

Vetcellen in het onderhuidse vetweefsel zijn vooral cellen die rijk zijn aan verzadigde vetzuren en zijn om die reden zeer gevoelig voor blootstelling aan koude. Anderzijds zijn de omliggende elementen zoals bloedvaten, perifere zenuwbanen, melanocyten, fibrocyten of vetarme cellen veel minder gevoelig voor blootstelling aan koude. Deze koude gevoelige eigenschappen van vetcellen resulteren onvermijdelijk in de definitieve eliminatie van vetcellen zonder schade aan de omliggende weefsels.

Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?

De behandelingen wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ’love handels’, zwembandjes, maag zadeltassen, taille, boven benen, armen en nu ook uw onderkin.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen. Wel is belangrijk dat je BMI onder de 30 is!

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken cellen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Een behandeling duurt gemiddeld 45 minuten en over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen de opeenvolgende behandelingen van dezelfde plaatsing dient een periode te zitten van 10 weken. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van twee tot vier maanden zichtbaar zijn. Wilt u een andere zone behandelen dan kan gelijk.

Cosbeau slimming serum

Na de cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vet afdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden. (het Cosbeau slimming serum kan tevens aangebracht worden op de niet behandelde zones, dus geschikt voor het hele lichaam).€59,50

Body-wizard

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?